drs. Marianne Hanneman, Psycholoog NIP - Gestalttherapeut NVAGT

Supervisie

Loop je regelmatig tegen dezelfde aspecten in het werk aan, wil je zaken graag anders aan leren pakken en ben je bereid aan zelfonderzoek te doen? Dan is een supervisietraject een uitgelezen vorm daarvoor.

In 10 gesprekken, met een frequentie van eens per 2/3 weken, leer je diepgaand te reflecteren op werkervaringen, waardoor je meer zicht krijgt op onderliggende overtuigingen. Door dit 'stilstaan bij' kan je beter leren voelen wat voor jou passend gedrag in een situatie is, en hoe je dat gedrag zou kunnen gaan toepassen. Tussen de bijeenkomsten door oefen je vervolgens met nieuw gedrag, en dit kan in een volgende bijeenkomst weer geevalueerd worden. Door de intensiteit van het traject maximaliseer je de kans dat je daadwerkelijk je handelingsrepertoire vergroot en hierdoor beter toegerust bent om aan je professionele taak invulling te geven. Ik ben geregistreerd bij de LVSC, dat betekent dat je voor dit traject ook bijscholingspunten krijgt. Indien je geinteresseerd bent kan je contact opnemen via email onder de knop 'contact' links in het menu. 

 

Waalbandijk 103
6658KB Beneden-Leeuwen

06 - 10 94 05 00

info@hanneman-consult.nl
www.hanneman-consult.nl