drs. Marianne Hanneman, Psycholoog NIP - Gestalttherapeut NVAGT

Supervisie

Loop je regelmatig tegen dezelfde aspecten in het werk aan, wil je zaken graag anders aan leren pakken en ben je bereid aan zelfonderzoek te doen? Dan is een supervisietraject een uitgelezen vorm daarvoor. In 10 gesprekken, met een frequentie van eens per 2/3 weken, werk je aan je persoonlijke vraagstukken, en reflecteer je daarop. Door de intensiteit van het traject maximaliseer je de kans dat je daadwerkelijk je handelingsrepertoire vergroot en hierdoor beter toegerust bent om aan je professionele taak invulling te geven. Ik ben geregistreerd bij de LVSC, dat betekent dat je voor dit traject ook bijscholingspunten krijgt. Indien je geinteresseerd bent kan je contact opnemen via email onder de knop 'contact' links in het menu. 

 

Prins Bernhardweg 30
3991DE Houten

06 - 10 94 05 00

info@hanneman-consult.nl
www.hanneman-consult.nl