drs. Marianne Hanneman, Psycholoog NIP - Gestalttherapeut NVAGT

Particulieren

Individuele therapie

We kennen allemaal momenten in ons leven dat we het even niet meer zien zitten. Meestal gaan die momenten weer vanzelf over. Het kan echter ook voorkomen dat je langer dan je wilt last hebt van een bepaalde situatie of bepaalde gevoelens, en dat praten met familie of vrienden je niet veel verder helpt. Dan kan het goed zijn om eens met een professionele begeleider van gedachten te wisselen. Het kan heel nieuwe inzichten geven.

Als gestalttherapeut onderzoek ik samen met jou hoe jouw problemen zijn ontstaan. We kijken naar patronen die je in het leven hebt opgebouwd, en daarbij kijken we ook naar de patronen in jouw omgeving. Door deze te ontrafelen en helder in kaart te brengen, krijg je een bredere blik op jouw situatie en ontstaat er ruimte om zaken eens op een andere, nieuwe manier aan te pakken. Vaak komen mogelijke oplossingen dan als vanzelf bovendrijven. Zo’n ontrafelproces kost tijd en inspanning, maar blijkt elke keer weer de moeite waard omdat het je al snel een gevoel geeft dat je weer grip krijgt op je eigen leven.

Je kunt met allerlei problemen of situaties bij mij terecht. Voorbeelden zijn:

 • Ik voel mij vaak moe en lusteloos.
 • Ik wil wel veranderen maar ik kan niet.
 • Ik heb moeite met het omgaan met mijn familie.
 • Ik voel mij in mijn werk niet meer op mijn plek.
 • Ik durf niet zomaar een praatje aan te gaan, of mijn eigen mening te geven.
 • Ik heb heel snel ruzie, ben erg geprikkeld.
 • Ik pas mij altijd aan, maar dat voelt niet goed.
 • Ik heb moeite met het aanvaarden dat ik minder energie heb dan toen ik 20 was.
 • Ik heb minder vrienden dan ik zou willen.
 • Ik vraag mij af of ik de juiste partner heb.
 • Ik heb moeite met het opvoeden, de kinderen zijn mij de baas.
 • Ik pieker en ik maal, en slaap slecht.
 • Ik voel mij van binnen ongelukkig.

Er zijn nog veel meer voorbeelden te bedenken, dit is slechts een greep. Aarzel niet om contact op te nemen als je jezelf herkent in een van de bovenstaande uitspraken, of als je een ander lastig probleem hebt.

Kosten

95 euro per uur. De kosten worden niet vergoed door de ziektekosten verzekeraar. Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren wordt het consult in rekening gebracht.

Voel je je aangesproken door bovenstaande, informeer dan verder via email onder de knop 'Contact' links in het menu.

Waalbandijk 103
6658KB Beneden-Leeuwen

06 - 10 94 05 00

info@hanneman-consult.nl
www.hanneman-consult.nl