drs. Marianne Hanneman, Psycholoog NIP - Gestalttherapeut NVAGT

Sommige artsen vinden het prettig om hun ontwikkeltraject in een 'snelkookpan-vorm' te gieten. Vaak voelen ze een grote urgentie om een verandering in hun situatie te bewerkstelligen. Daarnaast ontbreekt het hen vaak aan tijd, waardoor een langdurig begeleidingstraject minder bij hen past. Zij willen investeren in zichzelf en daardoor hun mogelijkheden op korte termijn vergroten. Speciaal voor deze artsen heb ik een intensief sneltraject ontwikkeld, waarbinnen naast een aantal vaste onderdelen ruimte is voor maatwerk. 

 

Ben jij zo iemand die graag in zijn eigen ontwikkeling investeert en ben je geinteresseerd in zo'n intensief sneltraject? Neem dan contact met mij op via info@hanneman-consult.nl, ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Prins Bernhardweg 30
3991DE Houten

06 - 10 94 05 00

info@hanneman-consult.nl
www.hanneman-consult.nl