drs. Marianne Hanneman, Psycholoog NIP - Gestalttherapeut NVAGT

Particulieren

Loopbaanbegeleiding

De situatie

Je werkt al zo lang als je je kan herinneren bij dezelfde werkgever. Je hebt weliswaar verschillende functies bekleedt, waardoor je steeds weer nieuwe uitdagingen in je werk vond, maar ergens zou je wel graag eens wat verder willen kijken. Tegelijkertijd merk je dat iets je weerhoudt om werkelijk stappen te zetten richting een baan elders.
Of juist het tegenovergestelde: je hebt al talloze baantjes gehad en het lukt je maar niet om ergens langere tijd in loondienst te blijven. Op zich doe je zo veel ervaring op, maar soms wordt je moe van het steeds weer verdiepen in een nieuwe organisatie en het leggen van contacten met weer nieuwe collega’s.
Dit zijn slechts twee voorbeelden van situaties die een aanleiding kunnen zijn om je eens diepgaand te verdiepen in wat je nu werkelijk met je loopbaan wil.

Loopbaanbegeleiding

Samen met een loopbaanbegeleider ga je op zoek naar wat voor jou belangrijk is in je werk. Jouw persoonlijkheid, motivatie, voorkeuren en talenten worden allemaal uitgebreid bekeken. Dit gebeurt aan de hand van gesprekken, vragenlijsten en huiswerkopdrachten. Met al deze gegevens op een rij kom je tot meer inzichten over het verloop van de loopbaan tot nu toe en krijgt het vervolg van je loopbaan meer richting. Je weet beter welk werk wel of niet bij je past en daardoor weet je beter waar je op moet letten bij het zoeken van een baan of een opleiding.

Duur begeleiding

Uiteraard is de duur van de begeleiding afhankelijk van je vraag. Gemiddeld genomen heb je na 3-4 bijeenkomsten meer zicht gekregen op jezelf en wat je belangrijk vindt in het werk, en kan je met die inzichten verder op weg.

Kosten

De kosten bedragen 110 euro per uur exclusief BTW. Afhankelijk van de gebruikte vragenlijsten kunnen hier kosten bijkomen, hierover wordt je altijd vooraf geïnformeerd.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Informeer dan verder via email onder de knop 'Contact' links in het menu.

Prins Bernhardweg 30
3991DE Houten

06 - 10 94 05 00

info@hanneman-consult.nl
www.hanneman-consult.nl